Om oss

Investeringsguiden finns för att hjälpa dig fatta bättre och mer välinformerade beslut kring din ekonomi. Genom att göra smarta investeringar och låta dina pengar jobba åt dig så kan du enkelt skapa dig ett friare liv.

Tyvärr så har många svenskar sina sparpengar liggande på sparkonton där de sakta äts upp av inflation. Investeringsguiden startades främst för att upplysa människor om de enorma möjligheter som finns

Vi som ligger bakom sidan

Alexander Hall

Alexander Hall bor i Stockholm och jobbar som skribent. Jag har länge varit på jakt efter finansiell frihet och inledde min karriär som investerare år 2014 då jag köpte min första aktie. Samma år tog jag min examen i företagsekonomi från Stockholms Universitet. Jag har även sju års erfarenhet av att driva företag.

Kontakta oss

Vi älskar att kommunicera med våra läsare. Maila oss gärna på info@investeringsguiden.nu – oavsett om du har frågor, önskemål om vad ni ska skriva om, eller om du är intresserad av ett samarbete.

Du kan även följa och prata med oss på Instagram och Facebook!


Ansvarsfriskrivning

Investeringsguidens uppgift är att hjälpa människor till att ta klokare beslut kring sin ekonomi. Med det sagt, så skall information på denna webbplats aldrig tolkas eller användas som ekonomisk rådgivning.

I slutändan är det alltid ditt eget ansvar att ta välinformerade beslut om din ekonomi. Vi rekommenderar att du söker information från flera oberoende källor, och inte låter denna informationskälla ensam ligga till grund för dina beslut.

Att köpa eller sälja aktier, kryptovaluta eller andra typer av finansiella instrument innebär alltid en risk, oavsett om den är stor eller minimal. Detta gäller alla investeringsformer utan undantag. Det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet, och historisk avkastning är inte heller någon garanti för framtida avkastning.

Vi på Investeringsguiden vill och hoppas självklart att dina investeringar ska bli framgångsrika, och vi gör allt vi kan för att skapa förutsättningar för detta. Dock kan vi självklart inte ge några garantier, och all investering sker på egen risk.

Eventuella åsikter och analyser som publiceras här är personliga, och representerar inte nödvändigtvis Investeringsguiden.nu:s åsikter eller värderingar.

Annons- och samarbetspolicy

Vår tjänst och våra artiklar är helt gratis att använda. Vi har valt att finansiera verksamheten dels via annonser på hemsidan, samt även med kickback eller provision hos noga utvalda samarbetspartners.

Länkar från denna webbplats till banker, kreditinstitut eller andra företag kan i vissa fall vara så kallade affiliatelänkar. Detta innebär att dessa företag ersätter oss för den trafik som dessa länkar genererar.

Detta är ingenting som kostar någonting för dig som besökare, och vi är noga med att endast hänvisa till företag som har schyssta villkor och som vi med gott samvete kan rekommendera. Vi gör också vårt bästa för att på ett så oberoende och rättvist sätt som möjligt recensera och analysera företag, tjänster och investeringar.

Känner du till en tjänst som du tror kan hjälpa våra besökare till ett bättre sparande? Kontakta oss gärna och berätta det i så fall.